De Praktijk

"Ik had al een mooi beroep. Nu heb ik een bijzonder mooi beroep!"

Wie ben ik

In 1989 ben ik begonnen in het mooiste vak wat je je kunt bedenken; het verkopen van lingerie. Dit heb ik tot eind 2012 met heel veel plezier gedaan.

Toen heb ik de beslissing genomen om me te specialiseren als mammacare adviseuse. Te vaak kwam ik in contact met dames die ik al jaren als klant geholpen had en die ik opeens niet meer kon adviseren met de borstprothese die ze nodig hadden omdat ik de papieren daarvoor niet had.

De opleiding heb ik met goed gevolg afgesloten en eind september 2013 opende ik mijn praktijk: C CARE, gespecialiseerd in borstprotheses, prothese lingerie, prothese badmode en accessoires. Er wordt alleen op afspraak gewerkt zodat ik, samen met u, onder het genot van een kop koffie, uw wensen en de mogelijkheden kan bespreken, en in alle rust en privacy de borstprothese met bijbehorende lingerie en badmode kan passen.

Een borstoperatie is zeer aangrijpend en laat letterlijk en figuurlijk littekens achter, ik hoop dat ik voor u een puzzelstukje in het grote geheel mag zijn om uw zelfvertrouwen en vrouwelijkheid weer terug te vinden.

Carina Clarijs